Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Sluit deze melding
NewStory: eersteklas tweedehands \Opruimen met kids doe je zo!

Opruimen met kids doe je zo!

Is opruimen in jouw gezin soms ook een heel karwei? 

Leer dan tijdens deze toffe namiddag hoe het anders kan!

Op zaterdag 8 juni kan je een namiddagje genieten met het hele gezin. Professionele opruimcoach Tina Favache vertelt je al haar geheimen om het opruimen met het hele gezin tof en efficiënt aan te pakken. Heb je al wat opgeruimd en staan er oude baby- of kinderspullen in de weg? Breng ze gerust mee want NewStory zamelt ook alle tweedehands baby- en kinderspullen* in om ze voor jou te verkopen! Zo verdien jij een extra centje en ben je van alle overbodige spullen van af.

Kids en ouders welkom

Deze namiddag is voor jong en oud! Terwijl Tina een woordje uitleg geeft en NewStory jouw spulletjes controleert om te verkopen, kunnen de kids genieten van leuke kinderanimatie door onze animators van Colruyt Group Academy. Ontdek ook het gloednieuwe boek van Tina Favache: Het opruimboek voor mijn gezin en laat het door de schrijfster signeren ter plaatse.

Waar en wanneer? 

Iedereen is welkom op zaterdag 8 juni tussen 13u en 17u in de Colruyt Group Academy van Melle, Brusselsesteenweg 157 (rechtover het Power tankstation).

Ben je er graag bij?

Schrijf je gratis in!

* Opgelet: NewStory verkoopt niet alle baby- of kinderspullen. Een handig lijstje met welke spullen aanvaard worden, vind je in onze checklist.

 

tl_files/content_resources/images/In samenwerking.PNG