Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies.

Sluit deze melding
NewStory: eersteklas tweedehands \Koop je babyspullen in alle vertrouwen met NewStory!
Tweedehands baby- en kinderspullen kopen in alle vertrouwen bij NewStory

Alle binnengebrachte artikelen moeten voldoen aan specifieke voorwaarden. Je kan het volledige assortiment in alle rust online bekijken. De artikelen die je online reserveert, bekijk je in je afhaalpunt en eens je gekozen hebt, betaal je in alle gemak met je bankkaart. Tweedehands kopen zonder zorgen.

Shoppen op de tweedehandssite

Shoppen op de tweedehandssite

Alle artikelen in het aanbod moeten voldoen aan strenge criteria met betrekking tot zichtbare gebreken en netheid. De foto's op de website geven de toestand van de artikelen correct weer.

De tweedehandsartikelen blijven in het afhaalpunt waar ze zijn binnengebracht. Hierdoor kan je per reservatie enkel artikelen uit 1 afhaalpunt bestellen. Voor een reservatie in een ander afhaalpunt dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

De prijs van een artikel wordt bepaald door de verkoper. NewStory kan dus niet in naam van de verkoper onderhandelen over de verkoopprijs.

Wil je weten hoe we de spullen nakijken? Bekijk dan hier onze checklist.

Goederen bekijken in het afhaalpunt

Je kan je gereserveerde goederen zelf controleren in het afhaalpunt wanneer het jou past. Je kiest zelf de dag en tijdstip waarop je je artikelen komt bekijken. Bovendien kan je voor al je vragen terecht bij onze medewerkers.
Is het artikel toch niet wat je verwacht had? Geen probleem, dan mag je het gewoon daar laten. Je kan zelfs meerdere artikelen reserveren om er maar eentje te kiezen.

Eenvoudig betalen

Eenvoudig betalen

Eens je keuze gemaakt is, betaal je eenvoudig met een bankkaart of een kredietkaart in het afhaalpunt.

Direct van verkoper naar koper

Direct van verkoper naar koper

NewStory treedt enkel op in naam en voor rekening van de particuliere verkoper die het artikel te koop aanbiedt. Dit betekent dat je rechtstreeks koopt van de particuliere verkoper. Er gelden geen garanties en inruilrechten zoals bij de aankoop van een nieuw artikel. 

Enkel en alleen in het uitzonderlijke geval waarbij een situatie dit vereist, zullen we de gegevens van de verkoper uitwisselen.